sâmbătă, 4 decembrie 2010

Cum poate fi utilizata tehnologia la clasa

Întrebarea esenţială  la care ne propunem să  dăm  un răspuns împreună este : Cum poate fi utilizată tehnologia  în modul cel mai eficient pentru  a sprijini şi a evalua achiziţiile elevilor? 
Acest  blog se constituie ca o platformă de discuţie şi analiză pentru a  găsi cele mai bune răspunsuri  la această întrebare.  Scopul integrării tehnologiei în instruire determină metodele şi tehnicile de lucru la clasă.

Mai multe despre blog:
Acronimul de la weblogs, blog-urile sunt utilizate pentru a schimba  informaţii şi opinii cu cititorii şi pentru a solicita reacţii şi discuţii. Blog-urile iau adesea forma unor jurnale şi sunt actualizate constant cu noi intrări.
Exemple de utilizări în instruire ale blog-ului:
Jurnale  personale,  liste de surse de căutare, reflecţii cu privire la studiu, colectarea de răspunsuri la idei, dezbaterea unor probleme relevante pentru domeniul respectiv etc.

Despre wiki-uri:
Wiki-urile reprezintă site-uri web de colaborare  online care pot fi setate pentru a fi editate de oricine sau doar de anumiţi utilizatori. Autorul unui wiki poate fi notificat cu privire la toate modificările şi poate urmări şi monitoriza dezvoltarea conţinutului site-ului.
Exemple de utilizări în instruire ale wiki-ului:Materiale scrise în grup, dezvoltare web în colaborare, schimbul de  informaţiil de documentare, planificarea proiectului, colectarea de informaţii etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu